globaldivealliance

Liveaboards
weltweit

Die «Global Dive Alliance» bietet Tauchern in Europa beliebte, exklusive Touren zu den besten JahreszeitenOver ons

Everything you need to know about us.

Waarom Global dive Alliance

De meeste bijzondere duikreizen en bestemmingen ter wereld worden vaak al jaren van tevoren geboekt, waardoor deze reizen regelmatig buiten bereik van vele duikers zijn.
Dankzij het gloednieuwe Global Dive Alliance kunnen duikers kiezen voor de allerbeste duikreizen, tegen de scherpste prijzen.

De Alliance is in het voorjaar van 2017 opgericht en is een samenwerking van de 6 meest ervaren en gerespecteerde Europeese duikreis organisaties:

Diving World (Nederland)
Reisecenter Federsee (Duitsland)
We Dive (Zwitserland)
fish & trips (Oostenrijk)
Ultramarina (Frankrijk)
Dive Worldwide (Verenigd Koninkrijk)

Onze specialiteit

Dankzij de gecoördineerde aanpak en samenwerking van deze zes bedrijven kan de Alliance de meest populaire liveaboard reizen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

De geselecteerde reizen zijn liveaboards naar de meest populaire duikbestemmingen wereldwijd. Denk hierbij aan Galapagos, Soccoro, Cocos Islands, Raja Ampat, Bahama’s, Oman, Palau & Yap en de Malediven tijdens de beste duikseizoenen.

GDA

Onze Service

Onder deskundig advies bieden de Global Dive Alliance leden (GDA) klanten compleet verzorgde reizen voor de beste prijzen.
Niet alleen de standaard reizen, maar ook bijzondere reizen met een eventuele verlengen zijn boekbaar.

Global Dive Alliance en Diving World liveaboards worden uitsluitend aangeboden met SGR, Calamiteitenfonds en ANVR garanties in de Benelux. Alleen reisorganisaties aangesloten bij deze 3 organisaties kunnen hun klanten totaal dekking aanbieden.

EXCLUSIVE LIVEABOARDS NOW AVAILABLE INCLUDE

Image

Galapagos

Deze legendarische duikbestemming wordt door ervaren duikers vaak beschouwd als een hoogtepunt in hun duikcarrière. Velen zijn het erover eens dat de Galapagos Eilanden simpelweg een van de beste liveaboard bestemmingen ter wereld zijn, dus bereidt u voor!

Image

Socorro, Mexico

Socorro staat bij vrijwel alle duikers die van groot zeeleven houden hoog op het verlanglijstje! Socorro biedt buitenproportionele kansen op ontmoetingen met onder meer hamerhaaien en mantas!

Image

Cocos Eiland, Costa Rica

Er zijn vele superlatieven voor handen om het duiken rondom Cocos Eiland te omschrijven. Duiken hier is in elk geval niet voor watjes, maar als u geniet van snelle stromingen, pompende adrenaline en haaien in overvloed dan komt u in Cocos zeker aan uw trekken!

Image

Palau

Palau staat bekend om de prachtige steile wanden, grote vissen, blue holes, fantastische koraaltuinen en de aanwezigheid van haaien en mantas! Er vele duikstekken in Palau te ontdekken, de één nog mooier dan de andere.

Image

Oman

Oman beschikt over een kustlijn van ruim 3000 kilometer met ongerepte riffen, klaar om ontdekt te worden door liveaboard duikers! Wrakken, riffen en een grote diversiteit aan onderwaterleven. Van bultruggen tot de kleinste critters, het is allemaal te vinden in dit unieke duikgebied.

Image

De Malediven

De Malediven, het duikersmekka voor duikers uit alle hoeken van de wereld! Geniet van ontmoetingen met mantas, walvishaaien, rifhaaien en enorme scholen van tropische vissoorten. Dit alles maakt de Malediven tot de ultieme duikbestemming.

Image

De Bahamas

De Bahama’s, deze prachtige Caribische eilanden staan terecht bekend als één van de beste haaien-duikbestemmingen ter wereld. Duikstekken zoals Tiger Beach zijn het thuis van vele haaien, daarnaast is er een grote diversiteit aan riffen en wrakken in dit ware duikersparadijs.

Image

Indonesië

Indonesië ligt in het epicentrum van de koraaldriehoek met de grootste mariene biodiversiteit op aarde. Zoals u zult begrijpen ondergaat u hier een duiksensatie van wereldklasse formaat. Het is bijna onmogelijk om een vaste route te volgen met zoveel prachtige duikstekken.